top of page
x1.jpg

Otkrij svijet Silvan njege za kožu

Moja beauty rutina u karanteni sastoji se od: Jutarnje i večernje njege lica koja počinje pranjem Silvan sapunom na bazi čajevca i aktivnog ugljena...

Petra Nižetić Mastelić

za Super1.telegram.hr

Imati priliku otkriti svijet Silvan kozmetike bila je prava privilegija za mene. Korištenje ovih sapuna posljednjih nekoliko mjeseci bilo je kao krenuti na put otkrivanja i spoznaje čarobnog, tajanstvenog svijeta, zasigurno udaljenog od našeg, ali u isto vrijeme iznimno privlačnog.

Tina Panico, 

talijanska beauty blogerica @misspurpurea

Ekipa iz Silvana poslala nam je nekoliko proizvoda da isprobamo. Složili smo se da ćemo napisati recenziju AKO nam se proizvodi svide. Nakon mjesec dana isprobavanja možemo sa sigurnošću reći - obožavamo Silvan proizvode! Čak smo dobili i nekoliko komplimenata na račun toga koliko nam se koža očistila otkad ih koristimo.

@wastefreeplanet - australska Ig stranica s više od 500k pratitelja

Što se tiče beauty rutine, osobito pazim na njegu lica. Trudim se koristiti samo prirodnu i organsku kozmetiku te pritom obožavam otkrivati nove brendove. Trenutno koristim Silvan Black&Pure sapun za čišćenje lica."

Ema Vlatković

za Gloria Glam

Odmah sam se zaljubila u ovaj izvanredni brend, ponajviše zbog njihovog koncepta koji je svoju inspiraciju pronašao u kulturi. Kada je paket SILVAN kozmetike stigao u moju kuću, odmah sam stekla percepciju da se radi o "pravoj" kozmetici, da sve što sam pročitala na njihovoj web stranici nije naglašeno uobičajenim marketinškim strategijama, već je stvarno i prije svega opipljivo. Sve upakirano s pažnjom i jednostavnošću, mirisi koji su vrištali "priroda" širili su se okolinom dok sam otvarala paket.

Angelica Cappadonna,

talijanska 

beauty blogerica

@habaneroangelica

Black&Pure koristim za lice i jako sam zadovoljna. Sapun od morske soli mi je odličan kad radim piling za ruke. Uglavnom, zadovoljna sam jako. Prije i nisam nešto koristila tvrde sapune, ali naviknula sam se i sad mi je nekako i draže. Zanimljivo je da koliko god ih koristila, jako dugo drže, baš se vidi kvaliteta!

Leona Lončar

bottom of page